Nieuws

Koffie Op Lokatie

Koffie op Lokatie is een samenwerking tussen Roads en Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam Noord. Tijdens het snuffelen naar tweedehands schatten kunnen bezoekers genieten van een kop koffie bij de koffiecorner. Bij Koffie op Lokatie kunt u helpen bij diverse werkzaamheden.

Koffie op Lokatie is ingericht met bijzondere meubels: namelijk rewind design meubilair. Rewind design houdt in dat gebruikte voorwerpen en meubels een andere functie krijgen. Zo zijn de tafels in de lunchroom bijvoorbeeld gemaakt van wat vroeger kapstokken waren. De atmosfeer is gezellig en u kunt helpen  met het runnen van een lunchroom, met alle vakvaardigheden die daarbij horen. Denk aan kassa- en schoonmaakwerkzaamheden en natuurlijk het maken en schenken van koffie en het bereiden van lunchproducten.

Kom langs, geniet van een ├ęcht bakje koffie en hoor wat de mogelijkheden zijn.