Nieuws

Projecten

De Lokatie wordt vaak gevraagd om goederen te leveren aan allerlei initiatieven en organisaties Bijvoorbeeld Voor de aankleding van festivals zoals Loveland, het DGTL festival en The Winmill, The ultmate Frisbee Festival in Amsterdam.
Wij sparen dan de onverkoopbare meubels speciaal voor dit soort festivals waarna deze tweedehands meubelen nog 1 keer worden ingezet ter opluistering van bijvoorbeeld een sfeervolle lounge setting voor de bezoekers.
Zo werken we al jaren samen met de NeighbourFood Market, iedere maand wordt er op het terrein van de Westergasfabriek een markt georganiseerd waar ook bijzondere items van De Lokatie te koop worden aangeboden. 
Het afgelopen jaar hebben we zelfs verschillende festivals aan elkaar gelinkt waardoor veel meubels ook nog op ander festivals nog een keer gebruikt kunnen worden.
Ook verhuren we vaak spullen voor decor en filmsets.

Nemo leveren we al jaren oude elektrische apparaten ten behoeve van de Haal- Maar- Uit- Elkaar -Workshops. Deze workshops vinden vaak plaats tijdens schoolvakanties. Door deze samenwerking kunnen jongeren kennis maken met de techniek achter de huishoudelijke apparaten.

Ook hebben we in 2015 weer aan de Urban Campsite meubels en goederen en logistieke ondersteuning geleverd.
UrbanCampsite Amsterdam is een openluchttentoonstelling van kunstwerken op een verrassende locatie in Amsterdam. De tentoonstelling is voor iedereen toegankelijk. Het bijzondere aan de kunstwerken is dat je erin kunt overnachten, waardoor de expositie tevens functioneert als tijdelijke camping.

We worden regelmatig gevraagd door buurthuizen en andere instellingen voor bijvoorbeeld serviesgoed, wol, knutselmateriaal etc. Wij proberen zoveel mogelijk plaatselijke en met name lokale initiatieven te ondersteunen door het leveren van producten en materialen.

(in 2015 oa; Modestraat. Theaterstraat, Roads, Inforsa, Scip, De Rietwijker, Combiwel, Noodopvang voor Vluchtelingen, De Regenboog, HVO-Querido, Kijkboulevard Sail, Dansmakers Stork Noord, Recyle Bende)