Nieuws

20 jaar winkelen bij De Lokatie

Jubilerende kringloopwinkel De Lokatie opent avontuurlijk winkelconcept op nieuwe locatie
 
20 jaar na de oprichting introduceert kringloopbedrijf De Lokatie een nieuw winkelconcept op maandag 22 juni 2015. Het nieuwe onderkomen aan de 1e Oosterparkstraat 236 zal op bijzondere wijze ruimte bieden aan de wisselende collectie van tweedehands goederen. Voor de winkelinrichting koos De Lokatie de kleuren die het Rijksmuseum ontwikkelde voor haar expositiezalen. Verrassend in de nieuwe winkel is, behalve het kleurgebruik, de presentatie van de meubels die in inspirerende huiselijke opstellingen getoond worden. 
 
Slim doordachte inrichting
Ontwerpbureau Meester Ontwerpers bedacht de vormgeving en de kleuren voor de kringloopwinkel. Menno Hoekstra directeur van de De Lokatie is enthousiast over het nieuwe winkelconcept: "Door de inrichting kunnen ook minder ervaren medewerkers van De Lokatie nu een aantrekkelijke productpresentatie maken. En belangrijker nog: klanten vinden niet alleen eenvoudig de spullen waar ze naar op zoek zijn maar krijgen ook nog volop inspiratie in de nieuwe kringloopwinkel. Dat is de kracht van het concept."
 
Spaaractie
Om met de klanten de nieuwe winkel en het 20-jarig jubileum te vieren kunnen klanten sparen voor 25% korting op een volgende aankoop. 
 
Al 20 jaar een beschutte werkplek
Om een beschutte werkplek te bieden aan mensen die gebruik maken van de GGZ werd in 1995 Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie opgericht. Onderdak voor de eerste winkel werd gevonden in een parkeerkelder aan de Fizeaustraat. De Lokatie verhuisde in 1998 naar de Oostergasfabriek en in 2006, toen de winkel moest verkassen vanwege sanering, begon een periode van verhuizingen met als eindstation nu de 1e Oosterparkstraat in de voormalige OBA.