Nieuws

Zorgkringloop

Door samenwerking met kringloopbedrijf de Lokatie in Amsterdam, is het mogelijk geworden dat de zorgkringloop in Amsterdam komt aan de Distelweg 85.

Wie en wat is de zorgkringloop?

Zorgkringloop is een shop in shop formule. In bestaande kringloopwinkels bieden wij tweedehands zorgmaterialen en hulpmiddelen aan. Een breed assortiment aan hulpmiddelen die u ondersteunen in alledaagse dingen, maar dan wel met een betaalbare prijs. De zorgkringloop is in Oss gestart (maart 2015) en met de locatie Amsterdam zijn er dit jaar 9 locaties.

We zijn een klein team met passie voor zorg. Hulpmiddelen en zorgmaterialen worden niet altijd meer vergoed. In de zorg zien we vaak dat deze materialen en artikelen over zijn en dan weggegooid worden. Daar willen we met Zorgkringloop iets anders mee doen. Deze gebruikte en ongebruikte zorgmaterialen geven we in onze winkels en samen met u een tweede leven.

Hergebruik van materialen komt al veel voor bij andere artikelen. Met Zorgkringloop willen we de alle daagse hulpmiddelen voor iedereen weer mogelijk maken. Want tweedehandse zorgmaterialen zijn nog perfect inzetbaar!

Met onze shop-in-shop formule hopen we dat we klanten betaalbare tweedehands of ongebruikte zorgartikelen kunnen aanbieden en zo ook mede zorg dragen voor het milieu en werkgelegenheid.

Wat voor iemand niet meer bruikbaar is, kan voor de ander het verschil in het dagelijkse leven maken

Medio december gaat de zorgkringloop open wilt u alvast meer weten, www.zorgkringloop.com

Telefonisch bereikbaar of via whatsapp 0630903105

We zien u graag in december.