Nieuws

Nationale Kringloopdag

 

Studenten Breitner organiseren kunst evenement in kringloop De Lokatie.

 

KUNST OP LOKATIE

 

Amsterdam Noord – Bezoekers van De Lokatie aan de Distelweg worden uitgenodigd om op de Nationale kringloop dag deel te nemen aan een interactief kunstwerk.

Hierbij worden voorwerpen van de Lokatie gebruikt voor het inrichten van een levend kunstwerk, waar bezoekers verkleed zelf onderdeel van kunnen worden.

 

Studenten van de Breitner academie organiseren deze dag in samenwerking met kringloopwinkel De Lokatie naar aanleiding van het project Recycleer. Dit project is georganiseerd omdat studenten het belangrijk vinden dat De Lokatie meer wordt uitgelicht. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat de bezoekers, jong en oud, van de kringloop in contact komen met kunst en met de werknemers van De Lokatie.

Recycleer is een van de vele projecten die worden uitgevoerd door de studenten van de Breitner academie. Studenten leren daardoor projectmatig te werk te gaan met externe opdrachtgevers.

 

7 oktober Nationale kringloopdag van 10.00 uur – 17.00 uur

Dat vieren we met 25% korting op alles!

 

Vier jij deze dag met ons mee? 

Bij De Lokatie in Noord, Distelweg 85, hebben we een feestelijk programma:

 

‘Tussen Kunst en…’ door W.P. Abbestee, 11:00 - 15:00

Altijd al willen weten of dat speciale schilderijtje van de rommelmarkt of de zilveren ketting van oma iets waard is? Tijdens ‘Tussen Kunst en…’ is iedereen welkom om z’n meest bijzondere spullen van thuis gratis te laten taxeren door een echte taxateur.

 

Afgedankte verf tot kunst van Repaint

Wat doe je met overtollige kwaliteitsverf? Daar mogen de kinderen (en volwassenen) onder begeleiding samen één groot kunstwerk mee maken. Om zo, in samenwerking met AkzoNobel en AEB, kwalitatieve overtollige latex verf te recyclen.

 

Popcorn en Schmink

Ook voor de kinderen is het feestelijk. Ze krijgen gratis popcorn en ze kunnen zich laten schminken.

 

Op de foto voor een ansichtkaart *

Op zoek naar een origineel kaartje voor de brievenbus? Ga dan op de foto bij de studenten van de Breitner Academie. Samen met de studenten stel je je eigen ‘Recycleer decor’ samen en zij zullen de foto afdrukken tot ansichtkaart. Met groeten vanuit De Lokatie in Noord!

 

Computerles van ACC

Bij Actief Computer Centrum Noord (onderdeel van de Regenboog groep) kan je laaggeprijsde computercursussen volgen. Als je een lidmaatschap hebt bieden zij tijdens openingsuren ook een inloop waar je kan komen oefenen. Kijk in de gids of op accscip.nl wat zij te bieden hebben. Het ACC zit  boven De Lokatie Noord, je bent van harte welkom.

 

En mooie kortingen:

20% Korting bij Koffie Op Lokatie van Roads

Bij besteding vanaf 20,- bij De Lokatie krijgt u een lidmaatschap van ACC ter waarde van
  
12,- gratis.

10% Korting op alle computers en randapparatuur van Login
(Login is onderdeel van De Regenboog groep en bevind zich in De Lokatie Noord)

Inforsa geeft 25% korting op alle opgepimpte en van resthout gemaakte artikelen.

Ook de Zorgwinkel geeft 25% korting op alle zorgartikelen.

 

Kunst op locatie evenement georganiseerd door Studenten Breitner *

Bezoekers van De Lokatie aan de Distelweg worden uitgenodigd om op de Nationale kringloop dag deel te nemen aan een interactief kunstwerk.

Hierbij worden voorwerpen van de Lokatie gebruikt voor het inrichten van een levend kunstwerk, waar bezoekers verkleed zelf onderdeel van kunnen worden.

Studenten van de Breitner academie organiseren deze dag in samenwerking met kringloopwinkel
De Lokatie naar aanleiding van het project Recycleer. Dit project is georganiseerd omdat studenten het belangrijk vinden dat De Lokatie meer wordt uitgelicht. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat de bezoekers, jong en oud, van de kringloop in contact komen met kunst en met de werknemers van De Lokatie.

Recycleer is een van de vele projecten die worden uitgevoerd door de studenten van de Breitner academie. Studenten leren daardoor projectmatig te werk te gaan met externe opdrachtgevers.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie neem dan contact op met De Lokatie of de facebookgroep: Kunst op Lokatie