Nieuws

Vacature

Vacature logistiek leidinggevende

Stichting kringloopbedrijf de Lokatie is een avontuurlijk recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Daarbij biedt de organisatie werk-ervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij exploiteren drie winkels (Amsterdam Noord 2 x en Amsterdam Oost) en een magazijn/sorteercentrum. Zie ook www.delokatie.org. In verband met de ontwikkelingen binnen het sorteercentrum en transportafdeling is er op de locatie Asterweg/Distelweg een vacature voor een:

Logistiek leidinggevende

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leidinggevende die leiding gaat geven aan een divers samengesteld team van vaste krachten, mensen die werkervaring opdoen, vrijwilligers en kandidaten op een dagbesteding traject. Het team, van circa 20 mensen, heeft een stevige leidinggevende nodig die zowel meewerkt als affiniteit met mensen heeft.

Jouw verantwoordelijkheid:

-          je zorgt ervoor dat elke dag de transportploeg efficiĆ«nt, milieubewust en effectief werkt en dat de goederen op de juiste tijd en gewenste plaats worden afgeleverd of opgehaald.

-          Je bent verantwoordelijk voor het efficiĆ«nt indelen van het magazijn.

-          Je bent de schakel tussen de verschillende afdelingen en winkels. 

-          Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de winkels en het sorteercentrum.

-          Je draagt zorg voor planning en de uitvoering daarvan.

-          Je begeleidt de diverse mensen op een motiverende en stimulerende wijze.

-          Je bent in staat om snel te kunnen schakelen en te kunnen inspringen op ad-hoc situaties.

-          Je hebt bent in staat een evenwichtig team samen te stellen.

-          Je hebt productkennis en bent ook in staat om deze over te brengen

Jouw talenten:

Jouw passie is om mensen te verbinden. Je voelt je thuis in een omgeving waar het elke dag anders is. Je bent in staat om producten op waarde te beoordelen en deze kennis te delen. Door jouw enthousiasme, inlevingsvermogen en daadkracht krijg je zaken voor elkaar.  Je beschikt over HBO werk en -denk niveau. Jouw uitdaging is om het logistieke proces elke dag te begeleiden en overzicht te behouden. Je hebt het vermogen om zaken in groter perspectief te zien en daarnaar te handelen.

Wij bieden jou:

-          dynamische werkomgeving; geen dag is hetzelfde.

-          een trendy werkplek in de leukste kringloopwinkel van Amsterdam!

-          werken in een winkel waar ook culturele projecten plaatvinden.

-          ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

-          goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de sprankelende persoonlijkheid waar we naar op zoek zijn? Dan nodigen we je bij deze uit om te reageren. Stuur jouw CV en een korte motivatiebrief uiterlijk maandag 31 januari 2019 naar tanja[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]delokatie.org.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.