Nieuws

Jan des Bouvrie college

 Het Jan des Bouvrie College is de samenwerking met kringloopwinkel "de Lokatie" aangegaan omdat wij onze studenten in contact willen brengen met echte opdrachtgevers via het "Project Bureau".

Het Project Bureau heeft als doelstelling alle studenten van onze school minimaal 1 realistische opdracht uit te laten voeren, met een echte klant. De studenten hebben vanuit de "LEAN" les, ideeƫn bedacht om de producten van de winkel op een andere manier te presenteren, zodat het verkoop stimulerend werkt naar de klanten toe. Op deze manier vindt er kruisbestuiving plaats tussen het College en de winkel. Voor de winkel stijgt de verkoop, voor educatie betekent dit een praktisch en adequaat leermoment. De studenten leren het verkopen van producten, de commerciƫle kant, maar ook over processen en duurzaamheid. In de toekomst willen we graag meer uit deze samenwerking halen omdat dit alles als positief ervaren wordt. De nieuwe ontwikkelingen van "de Lokatie" sluiten goed aan bij onze opleiding voor zowel interieur als mode.