Nieuws

Recycle Bende op Lokatie

Opgelet!! Maak een Bennie met de recycle bende!
Aanstaande zaterdag, 1 oktober komt de recycle bende naar Kringloopbedrijf de Lokatie in Amsterdam Noord. Samen met de recycle bende kan je van afval je eigen Bennie maken! Om deze workshop niet alleen leuk maar ook spannend te maken is er voor de mooiste 3 Bennie’s een prijs te winnen! Beroepskunstenaar Daphne van Duivenboden, Annelien Winters en Sanne Prins hebben samen een workshop ontwikkeld met het thema recycling.
Doel van de workshop: bewustwording op het gebied van milieu educatie, kinderen op een vernieuwde wijze hun creativiteit aan te laten boren en verbinding te leggen tussen jong en oud.
De workshop zaterdag 1 oktober zal een aangepaste versie hiervan zijn. Iedereen is welkom!!
Hartelijke groeten van de Recycle bende!