Nieuws

ANDERSOM

Andersom

Andersom doet alles net even iets anders (om). In plaats van een nieuw product gemaakt van nieuwe grondstoffen, maakt zij een nieuw product van hergebruikt materiaal. Kan dat? Ja dat kan. Andersom is een samenwerking tussen Kringloopbedrijf de Lokatie en verschillende creatieve ondernemers. De Lokatie heeft veel materiaal dat niet meer verkoopbaar is. Creatieve ondernemers weten hier een mooi nieuw product van te maken. Denkt u aan een leren tas gemaakt van een oude bank of een kussensloopje gemaakt van afgedankte spijkerbroeken. De producten van Andersom zijn te vinden op een speciale afdeling bij Kringloopbedrijf De Lokatie op de Eerste Oosterparkstraat 236 te Amsterdam.

hoodie sweatshirt wedding dresses styles
what is the future of silicone sex dolls?
replica watches has set the quality standard in affordable automatic watches.

Best CBD Gummies in 2021

We picked the CBD gummies for pain, anxiety, and sleep in 2021 (verified reviews).

Best CBD Gummies - Observer.com Best CBD Gummies for Pain - Peninsula Daily News Best CBD Gummies for Anxiety - Redmond Reporter Best CBD Gummies for Sleep - The Daily World