Nieuws

Projecten

De Lokatie wordt vaak gevraagd om goederen te leveren aan allerlei initiatieven en organisaties Bijvoorbeeld Voor de aankleding van festivals zoals Loveland, het DGTL festival en The Windmill Windup, The ultmate Frisbee Festival in Amsterdam.
Wij sparen dan de onverkoopbare meubels speciaal voor dit soort festivals waarna deze tweedehands meubelen nog 1 keer worden ingezet ter opluistering van bijvoorbeeld een sfeervolle lounge setting voor de bezoekers.
 
De afgelopen jaren hebben we zelfs verschillende festivals aan elkaar gelinkt waardoor veel meubels ook nog op ander festivals nog een keer gebruikt kunnen worden.
Ook verhuren we vaak spullen voor decor en filmsets.

Nemo leveren we al jaren oude elektrische apparaten ten behoeve van de Haal- Maar- Uit- Elkaar -Workshops. Deze workshops vinden vaak plaats tijdens schoolvakanties. Door deze samenwerking kunnen jongeren kennis maken met de techniek achter de huishoudelijke apparaten.

We worden regelmatig gevraagd door buurthuizen en andere instellingen voor bijvoorbeeld serviesgoed, wol, knutselmateriaal etc. Wij proberen zoveel mogelijk plaatselijke en met name lokale initiatieven te ondersteunen door het leveren van producten en materialen.