Nieuws

Openingstijden winkels

BERICHTGEVING DONDERDAG 19 MAART

Kringloopwinkel de Lokatie sluit de drie winkels per 20 maart 2020 tot nader orde

Ivm het coronavirus willen wij onze klanten en onze medewerkers geen onnodig risico  laten lopen. Ter preventie zijn daarom al onze winkels vanaf 20 maart 2020 in ieder geval t/m 27 april gesloten.

 Maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Achter de schermen werken wij wel door.

Veel van onze medewerkers hebben juist het dagelijkse contact met hun werkplek nodig en wij vinden het belangrijk dat wij dat zo lang mogelijk op een veilige manier kunnen blijven bieden. Wij hebben er daarom helaas voor moeten kiezen om onze  publieke winkel-functies te sluiten.

Wij blijven de komende dagen achter de schermen doorgaan met de sorteerwerkzaamheden en het opknappen van onze winkels zodat wij u na deze moeilijke periode hopelijk in aller gezondheid weer in een volle en frisse winkel mogen ontvangen.

Ophaalafspraken
In verband met de huidige situatie zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen om onze chauffeurs te beschermen. Wij zullen tot 6 april geen nieuwe afspraken meer inplannen voor het ophalen van goederen. Wel kunt u spullen afleveren bij de afvalpunten in de kringloopcontainers. Zie voor de adressen van de afvalpunten de link hieronder.

https://www.amsterdam.nl/afval-hergebruik/grofvuil/spullen-wegbrengen/

De kringloopcontainers op de afvalpunten zullen wij nog wel wekelijks blijven legen. Echter wij vragen u om spaarzaam goederen daar naar toe te brengen omdat ook daar capaciteitsproblemen zijn. Misschien bent u in de gelegenheid uw spullen wat langer thuis op te slaan zodat wij deze in gezondere tijden weer van u mogen ontvangen.