Nieuws

Winkels gaan weer OPEN

CORONA UPDATE

Hallo lieve kringlopers!

De winkels gaan weer open per 3 maart 2021. U kan een afspraak maken voor onze winkels via het online plansysteem.

Maak hier een afspraak voor één van onze winkels.

Er zijn tijdsblokken aangemaakt van 15 minuten om te winkelen.
Na die 15 minuten moet u de winkel verlaten en het winkelmandje met de af te rekenen producten afgeven bij één van onze medewerkers zodat direct de volgende klanten de winkel in kunnen voor het volgende tijdsblok.
Vervolgens wordt voor u de kassa bon gemaakt en kan u op de aangewezen plek per PIN afrekenen. (Contant is niet mogelijk)


Tijdens deze lastige periode proberen wij het voor iedereen zo prettig en werkbaar mogelijk te houden. Het passen van kleding is niet te doen binnen zo'n korte winkeltijd. Dus pas deze thuis en bevalt het niet, breng deze dan terug binnen 1 week maar wel met het prijsje nog aan het artikel en met de aankoopbon. U krijgt dan een tegoed bon waarmee u een volgende aankoop kunt afrekenen.

Is er geen ruimte in het reserveringssysteem mail dan even naar ons op het mailadres van betreffende winkel.

Daarnaast blijft het mogelijk uit de etalage te shoppen. U kan uw bestelling doorgeven via oost[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]delokatie.org voor de winkel in de 1e Oosterparkstraat en buik[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]delokatie.org voor de winkel op Buikslotermeerplein.

U krijgt dan een tikkie gemaild of als u uw 06 nummer geeft een App met een Tikkie zodat u makkelijk en veilig op afstand kunt betalen. We zullen daarna contact met u opnemen om een afspraak te maken om uw gekochte goederen op te kunnen halen. Dat zal meestal 1 werkdag na aankoop zijn ivm de Corona maatregelen.

Daarnaast staan wij met heel veel spullen op Marktplaats en Boekwinkeltje.nl.

De Lokatie bestaat dit jaar 25 jaar!!! En dat willen we vieren met jullie. En dat doen we onder andere door iedere laatste vrijdag van de maand een Online Snuffel Veili(n)g te organiseren met een heuse veilingmeester.

Transport blijft rijden en gaan de geplande afspraken van het afleveren van gekochten goederen gewoon door. We zijn wel selectief met het ophalen van goederen.
Grotere meubels hebben voorang en kunnen wij helaas voor een doos huisraad of een zak textiel niet bij u langskomen.
Alvast bedankt voor jullie begrip. Als we goederen ophalen verzoeken we wel dat op de begane grond en buiten aan te bieden en kunnen wij helaas niet bij u binnen komen. Ook het verzoek om altijd de 1,5 meter in acht te nemen.
Wel halen wij goederen op bij de desbetreffende afvalpunten waar wij kringlooopcontainers hebben staan en wij die regelematig leegmaken.

Magazijn blijft draaien met minder mensen en met strenge corona maatregelen. Dat omdat wij, ism @gemeenteamsterdam, werkplekken open willen houden voor onze dagbesteders.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bellen op het telefoonnummer 020-4631115 van 10.00-16.00uur.

We wensen iedereen sterkte en let op uzelf en we hopen jullie snel weer te verwelkomen in een van onze winkels!

 Ophaalafspraken
In verband met de huidige situatie zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen om onze chauffeurs te beschermen. Wij zullen beperkt spullen op kunnen halen. Ook kunt u spullen afleveren bij de afvalpunten in de kringloopcontainers. Zie voor de adressen van de afvalpunten de link hieronder.

https://www.amsterdam.nl/afval-en-hergebruik/grofafval/spullen-wegbrengen-afvalpunt/

De kringloopcontainers op de afvalpunten zullen wij nog wel wekelijks blijven legen. Echter wij vragen u om spaarzaam goederen daar naar toe te brengen omdat ook daar capaciteitsproblemen zijn. Misschien bent u in de gelegenheid uw spullen wat langer thuis op te slaan zodat wij deze in gezondere tijden weer van u mogen ontvangen. 

Best CBD Gummies in 2021

We picked the CBD gummies for pain, anxiety, and sleep in 2021 (verified reviews).

Best CBD Gummies - Observer.com Best CBD Gummies for Pain - Peninsula Daily News Best CBD Gummies for Anxiety - Redmond Reporter Best CBD Gummies for Sleep - The Daily World