Nieuws

WINKELS OPEN ZONDER AFSPRAAK

CORONA UPDATE

Hallo lieve kringlopers!

De winkels zijn weer open zonder afspraak.

We houden ons aan de maatregelen die het Rivm heeft afgegeven.

Mondkapje verplicht
Houdt 1,5 meter afstand
Winkel mandje verplicht
Maximaal aantal bezoekers. max 1 persoon/ 10 m2 winkelruimte
Wij zullen daar ruim onder blijven om het voor onze klanten en onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Hierdoor zullen er misschien weer wat rijen ontstaan. Heb daar begrip voor, wees geduldig.

Voorlopig geldt voor alle winkels alleen PINNEN
Ook staan wij met heel veel spullen op Marktplaats en Boekwinkeltje.nl.

De Lokatie bestaat dit jaar 25 jaar!!! En dat willen we vieren met jullie. En dat doen we onder andere door iedere laatste vrijdag van de maand een Online Snuffel Veili(n)g te organiseren met een heuse veilingmeester.

Transport blijft rijden en gaan de geplande afspraken van het afleveren van gekochten goederen gewoon door. We zijn wel selectief met het ophalen van goederen.
Grotere meubels hebben voorang en kunnen wij helaas voor een doos huisraad of een zak textiel niet bij u langskomen.
Alvast bedankt voor jullie begrip. Als we goederen ophalen verzoeken we wel dat op de begane grond en buiten aan te bieden en kunnen wij helaas niet bij u binnen komen. Ook het verzoek om altijd de 1,5 meter in acht te nemen.
Wel halen wij goederen op bij de desbetreffende afvalpunten waar wij kringlooopcontainers hebben staan en wij die regelematig leegmaken.

Magazijn blijft draaien met minder mensen en met strenge corona maatregelen. Dat omdat wij, ism @gemeenteamsterdam, werkplekken open willen houden voor onze dagbesteders.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bellen op het telefoonnummer 020-4631115 van 09.00-17.00uur.

We wensen iedereen sterkte en let op uzelf en we hopen jullie snel weer te verwelkomen in een van onze winkels!

 Ophaalafspraken
In verband met de huidige situatie zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen om onze chauffeurs te beschermen. Wij zullen beperkt spullen op kunnen halen. Ook kunt u spullen afleveren bij de afvalpunten in de kringloopcontainers. Zie voor de adressen van de afvalpunten de link hieronder.

https://www.amsterdam.nl/afval-en-hergebruik/grofafval/spullen-wegbrengen-afvalpunt/

De kringloopcontainers op de afvalpunten zullen wij nog wel wekelijks blijven legen. Echter wij vragen u om spaarzaam goederen daar naar toe te brengen omdat ook daar capaciteitsproblemen zijn. Misschien bent u in de gelegenheid uw spullen wat langer thuis op te slaan zodat wij deze in gezondere tijden weer van u mogen ontvangen. 

Mitragyna Speciosa