Nieuws

Sociaal Ondernemende bestuursleden gezocht

Wij zoeken Sociaal Ondernemende Bestuursleden

 

Kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam zoekt twee nieuwe bestuursleden met ervaring in besturen en ondernemerschap met een netwerk in vastgoed en/of de gemeentelijke organisatie.

 

De Lokatie levert al 25 jaar een sociale en duurzame bijdrage aan de circulaire economie van Amsterdam. Met werk en dagbesteding voor ruim 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het jaarlijks sorteren van 1 miljoen kilo aan goederen waarvan 80% hergebruikt wordt door verkoop in onze winkels.

 

We vieren dit jaar ons 25-jarig jubileum. We gaan voor de volgende 25. Daar is omzet voor nodig, structurele huisvesting en samenwerking. Kortom, we willen onze positie met jouw bijdrage versterken in ons bestuur. Waarin een goed evenwicht is tussen man, vrouw, afkomst en leeftijd.

 

Deze onbezoldigde functie ga je aan omdat je begrijpt dat in Amsterdam, De Lokatie essentieel is, nu en in de toekomst. Omdat je hart voor sociaal samengaat met passie voor ondernemen. En omdat je affiniteit hebt met de doelgroep.

 

We hebben 5 à 6 keer per jaar een gezamenlijk overleg. En vieren onze successen tijdens het jaarlijkse etentje met Kerst, mét alle medewerkers!

 

Meer informatie op delokatie.org en delokatie25jaar.nl

Bellen kan met de voorzitter dhr. Gerrit Jolink via 06 53293776

 

Reageren kan tot 7 juni 2021 per mail aan menno[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]delokatie.org

Sollicitatiegesprekken worden gehouden in de maand juni/juli.

Mitragyna Speciosa