Nieuws

Winkels vanaf maandag 17 januari OPEN

CORONA UPDATE 13 januari 20

Hallo lieve kringlopers!

De winkels mogen weer open onder voorwaarden. Wij gaan weer de mandjes tellen

We zijn heel blij jullie weer te mogen verwelkomen vanaf maandag 17 januari. De openingstijden voor alle winkels zijn dan van maandag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.

 

We gaan weer proberen zoveel mogelijk online te zetten.Wij staan onder andere met heel veel spullen op Marktplaats en Bol.com

Transport blijft rijden en gaan de geplande afspraken van het afleveren van gekochte goederen gewoon door. We zijn wel selectief met het ophalen van goederen.
Grotere meubels hebben voorrang en kunnen wij helaas voor een doos huisraad of een zak textiel niet bij u langskomen.
Alvast bedankt voor jullie begrip. Als we goederen ophalen verzoeken we wel dat op de begane grond en buiten aan te bieden en kunnen wij helaas niet bij u binnen komen. Ook het verzoek om altijd de 1,5 meter in acht te nemen.
Wel halen wij goederen op bij de desbetreffende afvalpunten waar wij kringlooopcontainers hebben staan en wij die regelematig leegmaken.

Magazijn blijft draaien met minder mensen en met strenge corona maatregelen. Dat omdat wij, ism @gemeenteamsterdam, werkplekken open willen houden voor onze dagbesteders.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bellen op het telefoonnummer 020-4631115 van 09.00-17.00uur.

We wensen iedereen sterkte en let op uzelf en we hopen jullie snel weer te verwelkomen in een van onze winkels!

 Ophaalafspraken
In verband met de huidige situatie zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen om onze chauffeurs te beschermen. Wij zullen beperkt spullen op kunnen halen. Ook kunt u spullen afleveren bij de afvalpunten in de kringloopcontainers. Zie voor de adressen van de afvalpunten de link hieronder.

https://www.amsterdam.nl/afval-en-hergebruik/grofafval/spullen-wegbrengen-afvalpunt/

De kringloopcontainers op de afvalpunten zullen wij nog wel wekelijks blijven legen. Echter wij vragen u om spaarzaam goederen daar naar toe te brengen omdat ook daar capaciteitsproblemen zijn. Misschien bent u in de gelegenheid uw spullen wat langer thuis op te slaan zodat wij deze in gezondere tijden weer van u mogen ontvangen. 

Mitragyna Speciosa