Nieuws

Ajax heimwee

Stadion De Meer, kortweg De Meer genoemd, was een voetbalstadion aan de Middenweg 401 in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Tussen 1934 en 1996 was het de thuishaven van AFC Ajax. Het tegenover de wijk Betondorp gelegen stadion werd ontworpen door architect en Ajax-commissaris Daan Roodenburgh.
In de 61 jaar en 241 dagen dat Stadion De Meer heeft bestaan speelde Ajax er in totaal 953 wedstrijden. Daarvan werden er 742 gewonnen, 120 gelijkgespeeld en 91 verloren, met een doelsaldo van +2109 (3038 voor en 929 tegen).

Babangida kwam buiten Nederland nog enige tijd uit voor Gençlerbirligi SK in Turkije en speelde hij de laatste fase van zijn carrière bij Al-Ittihad in Saoedi-Arabië, waar hij terecht was gekomen via Mido. In maart 2005 zette Tijjani Babangida een punt achter zijn loopbaan als gevolg van diverse blessures. Zijn laatste club was in 2005 Ittihad Khémisset in Marokko.
Zijn beste periode in zijn carrière maakte hij door bij Roda JC en wellicht in zijn tweede seizoen bij VVV-Venlo dat toen in de Eerste divisie speelde. Zijn tweede seizoen bij de Amsterdammers liep behoorlijk goed, maar daarna werd de concurrentie te groot en zat hij voornamelijk op de bank.
Babangida speelde mee op een drietal wereldkampioenschappen: in 1994, 1998 en 2002.
Hij woont nu weer in Nigeria en is daar zaakwaarnemer.

 bron: Wikipedia

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.