Nieuws

De Zielige Kerstbomen verkoop

Wist u dat een gemiddelde dennenboom minstens 6 jaar oud is als hij gekapt wordt en dat hij dan nog maar 1 1/2 meter hoog is? Wij van De zielige Plant zijn op onderzoek uitgegaan en kwamen erachter dat ook bomen aan allerlei schoonheidseisen moeten voldoen. De perfecte kerstboom is volgens de kweker piramidevormig en is aan alle kanten even dik en recht. Net als in onze modellenwereld hebben ook kerstbomen zo hun maatjes. 

Nadat eerst de kwekers, de groothandel en de detaillisten hun selectie hebben gemaakt worden de bomen uiteindelijk ook nog  door u en mij aan een inspectie onderworpen! Uiteindelijk verhuizen alleen de goedgekeurde bomen naar onze woonkamers om aldaar rond de kerstdagen in het centrum van de belangstelling te staan. 

Maar wat nu met al die afdankertjes, de laatste die achterblijven in de stal?

Project De zielige Plant en kringloopbedrijf De Lokatie denken daar de oplossing voor te hebben gevonden. We zijn de stakkers gaan opzoeken bij de groothandels en willen een oproep doen aan alle detaillisten in Nederland om hun afdankertjes nog voor kerst bij ons langs te brengen! Wij zijn van mening dat ook de B C D en E keuzebomen het verdienen het om verlicht te worden!

Vanaf aankomende zondag de 12e december en in de hele week erna gaan wij deze kerstbomen in het licht zetten; we gaan ze verkopen op een kunstmarkt in Amsterdam West en bij kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam Noord.

Denk dus goed na voordat u op zoek gaat naar perfectie, kies voor één van onze bomen en maak hiermee een statement; ook een imperfecte kerstboom verdient het om opgetuigd en  in het middelpunt van de woonkamer te staan!!!!!

Verkoop:

12 dec. 2010:  12 uur – 18 uur/ Funky Christmas market Westergasfabriekterrrein.

13 dec. t/m kerst:  zie winkelopeningstijden/ Kringloopwinkel De Lokatie, Distelweg 85, Amsterdam, Kringloopbedrijf De Lokatie.

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.