Nieuws

foto expositie

NORTH I HTRON is een fotoserie over identiteit en omgeving. Voor dit project observeert Sandra van Egmond mensen op straat in haar eigen wijk Amsterdam-Noord die haar, om welke reden dan ook, opvallen. Vervolgens probeert ze de kern van wat die mensen individueel uitstralen in silhouet, kleurcombinatie, vorm of materiaal te vangen in een zelfportret als die ander. Door kenmerken en details te isoleren en erop in te zoomen wil Sandra de beschouwer bewust maken van de eigenheid van het individu en van het proces van zelfontwerp. Vervolgens maakt ze een fictieve constructie van de identiteit van de ander op basis van alledaagse objecten.

Welke shampoo zou deze meneer gebruiken?

Welk boek ligt er op haar nachtkastje?

Een constructie die wellicht meer zegt over de interpretaties en verwachtingen die we van elkaar hebben dan over de geportretteerde zelf.

 

Hetzelfde project heeft Sandra herhaald in het noorden van Manhattan in New York. Op de bordjes onder de foto’s kunt u zien uit welke stad de geportretteerde komt, en bij wie de gefotografeerde voorwerpen horen.

 

Bij het project hoort ook een magazine, die u hier kunt lezen of kunt kopen bij de kassa voor 6 euro.

 

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.