Nieuws

Sociaal Ondernemende bestuursleden gezocht

Wij zoeken Sociaal Ondernemende Bestuursleden

 

Kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam zoekt een nieuwe bestuurder met ervaring in besturen en ondernemerschap met een netwerk in vastgoed en/of de gemeentelijke organisatie.

Later dit jaar lopen de 2 termijnen af van de penningmeester en komt ook deze functie in het bestuur vacant.

 

De Lokatie levert al  meer dan 25 jaar een sociale en duurzame bijdrage aan de circulaire economie van Amsterdam. Met werk en dagbesteding voor ruim 140 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het jaarlijks sorteren van 1,5 miljoen kilo aan goederen waarvan 80% hergebruikt wordt door verkoop in onze winkels.

 

Wij hebben vorig jaar ons 25-jarig jubileum gevierd. We gaan voor de volgende 25. Daar is omzet voor nodig, structurele huisvesting en samenwerking. Kortom, we willen onze positie met jouw bijdrage versterken in ons bestuur. Waarin een goed evenwicht is tussen man, vrouw, afkomst en leeftijd.

 

Deze onbezoldigde functie ga je aan omdat je begrijpt dat in Amsterdam, De Lokatie essentieel is, nu en in de toekomst. Omdat je hart voor sociaal samengaat met passie voor ondernemen. En omdat je affiniteit hebt met de doelgroep. Aangezien huisvesting op dit moment de grootste uitdaging is zoeken wij bij voorkeur Amsterdammers met een netwerk binnen de Gemeente Amsterdam of de vastgoedwereld die De Lokatie helpt haar sociale- en circulaire doelstellingen nog beter te bereiken.

We hebben 5 à 6 keer per jaar een gezamenlijk overleg. En vieren onze successen tijdens het jaarlijkse etentje met Kerst, mét alle medewerkers!

Meer informatie op delokatie.org en voor het profiel van de nieuwe bestuurder.

Bellen kan met de voorzitter mw Marian Stet via 06 50 27 80 83 of met Menno Hoekstra (directeur)  06-51 11 75 21

 

Reageren kan tot 20 maart 2023 per mail aan menno(at)delokatie(dot)org

Sollicitatiegesprekken worden gehouden in de maand april/mei.

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.