Over ons

Klaar voor de Toekomst

Kringloopbedrijf De Lokatie haalt elke dag tonnen aan gebruikte goederen op die – soms na een opknapbeurt – in haar winkels in Amsterdam-Noord en Oost voor hergebruik worden aangeboden.

Daarmee biedt het kringloopbedrijf veel meubels en andere voorwerpen een tweede leven en beperkt het zo de milieubelasting door deze goederen. Dat is ook voor de betrokken stadsdelen een aantrekkelijke zaak, terwijl veel kopers van de gebruikte spullen zeer tevreden zijn met de mooie spullen die zij voor een zacht prijsje op de kop kunnen tikken.

Bij de vernieuwing van het wagenpark stelde het bedrijf de milieueisen voorop, maar natuurlijk is ook het rendement van belang. Ondanks de gunstige subsidiemogelijkheden van de Gemeente Amsterdam bleek elektrisch rijden voor een kleine organisatie als Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie nog te hoog gegrepen. De markt van elektrische vrachtauto’s is nu nog te klein, maar het bedrijf volgt de ontwikkelingen op de voet.

Met de huidige twee nieuwe emissie-arme auto’s kan het bedrijf goed voor de dag komen.

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.