Contact

Ophaalafspraken/brengen

De Lokatie koopt GEEN goederen in, alle goederen zijn om niet verkregen en door de opdrachtgever geschonken. De schenker draagt hierdoor bij aan de werkgelegenheids- en milieudoelstellingen van De Lokatie. De Lokatie heeft de ANBI status.

In verband met de huidige situatie rondom het Corona Virus, zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen om onze chauffeurs te beschermen. Wij maken weer ophaalafspraken echter kunnen wij de spullen niet van binnen uit huis ophalen. 

U kunt uw goederen ook zelf langsbrengen bij de winkels tijdens winkelopeningstijden(zie op de website of de winkel geopend is). Gelieve op dit moment spaarzaam goederen aan te leveren omdat we overspoeld worden met goederen en we met minder personeel de goederen moeten verwerken.


Wel kunt u spullen ook afleveren bij de afvalpunten in de kringloopcontainers. Zie voor de adressen van de afvalpunten hieronder.

Spullen wegbrengen naar een Afvalpunt - Gemeente Amsterdam

De Lokatie verzorgt de volgende afvalpunten: Rozenburglaan 1 (Oost), Toetsenbordweg 41 (Noord) en de Marie Baronlaan (Zeeburgereiland).

Zolang het lukt bezorgen we wel spullen aan huis maar niet inpandig en dus tot aan de voordeur.

Ophalen plannen

Als u woonachtig bent in de stadsdelen Oost/Watergraafsmeer, Zeeburg, Noord of de gemeente Ouder-Amstel of Diemen of nabije omgeving, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bellen om een afspraak te maken om uw overtollige huisraad en textiel gratis op te laten halen. Op winkeldagen kunt u als u daartoe in de gelegenheid bent ook zelf goederen en textiel komen brengen. Het is ook mogelijk om een complete inboedel te laten ophalen. Hiervoor dient u eerst een afspraak te maken voor een kijkdag.
Soms is deze opdracht voor Kringloopbedrijf De Lokatie te groot en te veel omvattend.
Om deze service toch te kunnen bieden heeft De Lokatie samenwerking gezocht met RuimteMaken. RuimteMaken is een betrouwbare partner waar Kringloopbedrijf De Lokatie al meerdere jaren mee samen werkt en goede ervaringen mee heeft opgedaan. RuimteMaken is in staat de woning volledig leeg op te leveren. Ook kunnen zij herstelwerkzaamheden uitvoeren als het demonteren van gordijnen, rails,  gaten dichten, schilderwerkzaamheden en ook kleine bouwkundige werkzaamheden.
Kijk voor meer informatie op www.ruimtemaken.nl Klik hier voor de innamevoorwaarden. telefoon: 020 - 463 11 15
e-mail:
receptie@delokatie.org De volgende goederen halen wij niet op: 
Waterbedden,  Oude koel- en vriesapparaten die niet CFK-vrij zijn, Zonnebanken en zonnehemels, Surfplanken, Ski's, Vloerbedekking, Boilers, Bouwplaten, Wandkasten met 3 of meer liggende delen, Klein chemisch afval (TL-buizen/batterijen/verf/accu's/ etc), Computers en toebehoren(tenzij modern/nieuw), Niet werkende elektrische apparaten, Oud ijzer, Matrassen (alleen in nieuw staat), sierbestrating. Inzamel en Verkoop ABC (Wij kopen niet in!) Aardewerk Afdruiprekjes Asbakken Badmintonrackets Bedden Bestek Boeken Borden Brievenbakjes Broodroosters Buro's Cassettedecks Curiosa Dekens Deurknoppen Droogtrommels Eierdopjes Emmers Fietsen Fluitketels Fornuizen Fotolijstjes Gereedschap Gieters Glazen Gordijnen Haardroogkappen Handdoeken Handtassen Inboedels Inktpotten Instrumenten Joggingpakken Joghurtschaaltjes  Kasten Kinderkleding Kinderwagens Koffers Koffiezetapparaten Kruidenrekjes Krukken L.p.'s Lampen Linnengoed Mixers Naaimachines Notenkrakers Onderzetters Oorbellen Pannen Pindabakjes Porselein Quartzhorloges Radio's Riemen Rokken Rolstoelen Schilderijen Schoenen Speelgoed Spelletjes Spiegels Stoelen Stofzuigers Strijkijzers Strips T.V.'s Tafels Theepotten Thermoskannen Tuinstoelen Uienhakkers Uurwerken Vazen Vergieten Vitrages Voorraadpotten Wandelstokken Wasmachines Wastafels X-mas artikelen IJsmachines IJsmutsen Zaklantaarns Zwempakken