Over ons

Organisatie

De Lokatie heeft verschillende aanbiedingen van producten voor de opdrachtgevers van de trajecten. De Lokatie biedt plekken aan op het gebied van verkoop-, magazijn-, transport-, administratie- en kantinewerkzaamheden. Algemeen in deze is dat de deelnemer een vrije keuze heeft bij welke opdrachtnemer voor trajecten deze participeert. Dit houdt in dat de cliënt een belangrijke stem heeft in zijn re-integratietraject. Met andere woorden de cliënt kiest. Voor de cliënt moet De Lokatie een aantrekkelijke schakel zijn naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt.

Dagbestedingstrajecten zijn mogelijk middels verschillende regelingen onder andere werkt de organisatie samen met instellingen voor de psychiatrie als HVO/Querido Stichting, Roads, Mentrum, Philadelphia, Cordaan, etc.

leren, werken, doen via …

  • vrijwilligerswerk
  • re-integratie traject
  • dagbesteding
  • werk/leertraject
  • Nieuw Beschut werken

Met behoud van je uitkering, via een stage voor een opleiding of met een arbeidsovereenkomst. Al naar gelang in welke situatie men zich bevindt.

De Volgende functies en werkzaamheden zijn er te doen bij De Lokatie.

Winkelmedewerker
Als winkelmedewerker ben je het visite kaartje van een van onze winkels en help je de klanten aan de kassa als zij iets willen kopen of wat willen vragen over een van de producten.
Taken hiernaast zijn: het vervangen en aanvullen van artikelen, het  inrichting van de winkel / etaleren van de goederen, Assisteren bij het inladen van door een klant gekochte goederen, het stofzuigen en schoonhouden van de winkelruimte en de stellingen.

Magazijnmedewerker
Als magazijnmedewerker zie je heel  veel verschillende goederen langs komen. Deze goederen moeten worden uitgezocht op verkoopbaarheid, schoongemaakt, geprijsd en mooi geëtaleerd worden in de winkel.Er zijn verschillende afdelingen: kleding, schoenen, tassen, de afdeling voor LP’s/ video’s/CD’s/etc, lampen, boeken, klein elektrische apparaten, huishoudelijke zaken zoals kopjes en bordjes en verder alle denkbare goederen. Je werkt op de afdeling die jou het meest aanspreekt.

Bijrijder /transport
Bij de afdeling transport haal je verkoopbare spullen op bij inwoners van Amsterdam, levert goederen af in ons filiaal in de 1e Oosterparkstraat en Buikslotermeerplein, bezorgt verkochte goederen bij mensen thuis. Je  werkt in een team van 1 chauffeur en meerdere bijrijders waarbij de chauffeur de leiding heeft. Alle opgehaalde goederen worden door het team in het magazijn in Noord grof gesorteerd en opgeslagen. Afgekeurde en overtollige goederen worden in verschillende afvalstromen geselecteerd en afgevoerd.

Chauffeur/transport
Samen met 1 of 2 bijrijders rijd het team met behulp van de routeplanner langs verschillende klanten woonachtig in Amsterdam en omgeving om goederen uit huis op te halen. Deze laad je uit bij het sorteercentrum en het magazijn. Daarnaast bevoorraad je de winkels vanuit het sorteercentrum. Iedere dag is weer anders en de werkzaamheden zijn fysiek maar ook zeer afwisselend,

Huishoudelijke dienst
Als medewerker huishoudelijke dienst ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden en opruimen voor alle ruimtes op de vestiging in Noord en bij ons sorteercentrum. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kantine en alle huishoudelijke taken in die ruimte. Je bent ons visitekaartje , je zorgt ervoor dat de uitstraling van onze winkel  tip top is.  Je ziet kansen en mogelijkheden binnen de huishoudelijke taken en zorgt voor de facilitaire voorraad.

Mail voor vragen en/of interesse naar dienstenbureau@delokatie.org