Nieuws

Achter de schermen

Vanaf dinsdag 28 april gaat de winkel aan de Distelweg weer open van 10 uur tot 17 uur (maandag t/m zaterdag)

We gaan eerst ervaring op doen in deze winkel voor we de andere 2 winkels ook kunnen gaan heropenen. Berichtgeving hierover volgt later.
  
Per 20 maart 2020 stond ons werkzame leven heel “even” stil, wat is er veel gebeurd in de afgelopen periode.
Wij hebben helaas onze winkels moeten sluiten om onze klanten en medewerkers geen risico te laten lopen.
Achter de schermen wordt er met een kleine enthousiaste ploeg doorgewerkt met inachtneming van alle maatregels.


Onze winkel in Oost is voorzien van nieuwe frisse etalages, de winkel heeft een kleine opknapbeurt gehad, de stellingen zijn geschilderd en we hebben een nieuwe indeling gemaakt. Wij signaleren allemaal nieuwe talenten bij onze mensen en leren elkaar op een andere wijze kennen. Dat is een prettige bijkomstigheid in deze bizarre periode vol leed.
De winkel op de Distelweg is helemaal opgeruimd, opnieuw geschilderd en achter de schermen wordt er super gesorteerd en schoongemaakt. Tevens worden alle boeken voorzien van een barcode, daar hebben we nu de tijd voor.
Onze vernieuwde magazijn begint ook vorm aan te nemen en er zijn nu mooie werkplekken gecreëerd, onze textielberg is helemaal uitgezocht .
De winkel op het Buikslotermeerplein wordt nu onder handen genomen, wat wij daar gaan doen, dat verklappen wij nog even niet.
 
Wij merken dat onze mensen ook graag weer in hun dag ritme willen komen en onderdeel willen uitmaken van de maatschappij. Dat gunnen wij hun ook en houden daarom wekelijks contact met de groep mensen die thuis moeten blijven.

Wij blijven ons tijdens deze moeilijke periode zoveel mogelijk inzetten voor de Amsterdammers. We hebben voor de Nachtopvang in de van Hogendorphal een aantal stellingen geleverd en  dozen met spelletjes/puzzels/boeken/etc.