Nieuws

Buurtmarkt

Heb jij thuis ook nog zo veel spullen waar je vanaf wilt? En kunnen deze nog voor een tweede of derde ronde gebruikt worden? Altijd al eens een eigen kraampje op de markt willen hebben? Of maak je thuis dingen die je graag zou willen verkopen? Dit is je kans! 

Op 17 september a.s. organiseert Kringloopbedrijf De Lokatie van 11:00-16:00 de Buurtmarkt samen met de Modestraat en de Coöperatie 5711. Op deze markt kun jij een hele (4 meter) of een halve (2 meter) kraam huren voor €10,- per 2 meter. Een perfecte (en leuke!) manier om je overtollige huisraad en/of andere spullen te verkopen. 

VOL=VOL

De Buurtmarkt wordt gehouden op het marktplein bij de winkel van De Lokatie aan het Buikslotermeerplein 2 en de opbouw vindt plaats vanaf 10:00 uur. De Markt zelf is van 11 tot 16 uur.

Het is niet toegestaan eten en drinken te verkopen. Na afsluiting van de buurtmarkt dient de kraam schoon en leeg achtergelaten te worden. Overgebleven spullen kunnen eventueel bij De Lokatie worden ingeleverd. 

Er zal voldoende parkeergelegenheid zijn op het parkeerterrein op het Buikslotermeerplein. Op zondag is het gratis parkeren.

In geval van code Geel zal de markt worden afgelast en zullen de marktkramen afgebroken worden. 

Mee doen? Reserveer je plek en mail naar online[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]delokatie.org