Nieuws

Nieuwsbrief

Lieve Amsterdammers,

2023 is bijna voorbij en terwijl we ons klaarmaken voor 2024 willen wij graag onze hoogte punten delen van het afgelopen jaar.

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.

Ruim 1,5 miljoen kilo goederen zijn ons magazijn gepasseerd. Dankzij jullie hebben zoveel spullen een tweede kans gekregen. Doordat je de moeite nam om deze af te geven, of gebruik te maken van onze gratis ophaaldienst. 

Onze medewerkers hebben hun best gedaan om alles nauwkeurig te sorteren en mooi te presenteren in een van onze drie Lokaties. Tevens hebben we dit jaar meer dan 160 medewerkers begeleid werk kunnen bieden. Hiermee hebben we elkaar en de stad een duurzame dienst bewezen.

Daarnaast zijn opvang verblijven van huisraad voorzien, zijn festivals als Cinekid aangekleed met meubilair én konden onze winkelbezoekers voor weinig, goede spullen aanschaffen.

Kortom, De Lokatie is essentieel voor een duurzaam & sociaal Amsterdam. 

Voor degene die ’m nog niet gezien hebben, Bekijk ons echte verhaal, wie beter dan onze collega’s kunnen vertellen wat De Lokatie betekent?

En mocht je nog iets nodig hebben om de feestdagen te vieren, kom dan bij één van onze Lokaties schatgraven, zo maken we samen een mooie start van het nieuwe jaar.

Wij zijn gesloten met kerst van 24 t/m 26 december en met oud en nieuw van 31 december t/m 1 januari.

Namens alle medewerkers van De Lokatie,

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!