Nieuws

Grachtenfestival op Lokatie

Al weer meer dan 5 jaar geeft kringloopbedrijf De Lokatie in samenwerking met het Grachtenfestival een podium aan artiesten.

Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als decor. Van 11 tot en met 20 augustus.

Duo Brackman-LeCoultre bestaat uit (alt)violisten Tim Brackman en Floor Le Coultre. De twee grandioze kamermusici zijn niet alleen samenspeel-, maar ook levenspartners. Ze spelen met overgave en vol enthousiasme en lichten tussen de stukken door graag toe wat ze spelen. Zoals dat hoort bij een buurtconcert, vinden ze het leuk als er interactie ontstaat met het publiek en staan ze meer dan open om vragen te beantwoorden. Samen verkennen ze in afwisselende programma's het rijke kleurenpalet dat de viool en de altviool samen tot klinken kunnen brengen. Zo verkennen ze een schat aan repertoire, vol zelden gespeelde verborgen meesterwerken. Verwacht een krachtig en compact programma dat reikt van barok tot hedendaags. 
Het programma reikt van klassieker als Telemann en Mozart, tot vernieuwers als Prokofiev en avant-gardisten zoals Luciano Berio. Een spetterend programma met voor ieder wat wils!

Het concert vind plaats op donderdagmiddag 17 augustus onder de Bowling op het Buikslotermeerplein. Toegang is gratis, aanvang 14 uur.