Nieuws

Grachtenfestival op Lokatie

Al weer meer dan 5 jaar geeft kringloopbedrijf De Lokatie in samenwerking met het Grachtenfestival een podium aan artiesten.

Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als decor. Van 11 tot en met 20 augustus.

Duo Brackman-LeCoultre bestaat uit (alt)violisten Tim Brackman en Floor Le Coultre. De twee grandioze kamermusici zijn niet alleen samenspeel-, maar ook levenspartners. Ze spelen met overgave en vol enthousiasme en lichten tussen de stukken door graag toe wat ze spelen. Zoals dat hoort bij een buurtconcert, vinden ze het leuk als er interactie ontstaat met het publiek en staan ze meer dan open om vragen te beantwoorden. Samen verkennen ze in afwisselende programma's het rijke kleurenpalet dat de viool en de altviool samen tot klinken kunnen brengen. Zo verkennen ze een schat aan repertoire, vol zelden gespeelde verborgen meesterwerken. Verwacht een krachtig en compact programma dat reikt van barok tot hedendaags. 
Het programma reikt van klassieker als Telemann en Mozart, tot vernieuwers als Prokofiev en avant-gardisten zoals Luciano Berio. Een spetterend programma met voor ieder wat wils!

Het concert vind plaats op donderdagmiddag 17 augustus onder de Bowling op het Buikslotermeerplein. Toegang is gratis, aanvang 14 uur.

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.