Nieuws

Jubileumboek

Al 25 jaar is De Lokatie een veilige plek waar kwetsbare mensen werken en deel uitmaken van het maatschappelijk leven. Aan een aantal samenwerkingsrelaties hebben we gevraagd ons te vertellen wat ze aan De Lokatie waarderen. Dat is een warm bad voor ons geworden.

In het jubileumboek zijn mooie gesprekken opgenomen met diverse partners. 

We zijn trots op de band die we hebben met onze partners en op onze bijdrage aan duurzaamheid en aan de circulaire economie in Amsterdam. Maar we zijn vooral ook trots op al die medewerkers die dag in dag uit, jarenlang bij ons werken en hun bijdrage leveren aan de ontwikkeling en de eigenheid van De Lokatie.

Te bestellen voor €.25,--

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.