Nieuws

Koningsdag

Op Koningsdag stonden medewerkers van de reinigingsdienst Amsterdam Oost en medewerkers van Kringloopbedrijf De Lokatie bij een grote container in de Watergraafsmeer.

Amsterdammers die er genoeg van hadden om nog langer te blijven staan met hun spulletjes op de vrijmarkt en daar van af wilden, konden deze inleveren bij deze container. De goederen werden in eerste instantie keurig gesorteerd op verkoopbaarheid en productgroep. Echter,  het werd zo'n succes dat op het eind van de dag er niet meer kon worden gesorteerd en uiteindelijk de hele container is volgestouwd met spulletjes tot aan het dak aan toe.

Kringloopbedrijf De Lokatie zal alle goederen uit deze container op verkoopbaarheid sorteren en zorgen dat al het afval op de juiste wijze zal worden afgevoerd. De bruikbare artikelen zullen uiteindelijk weer in één van de winkel te koop worden aangeboden.

Een geweldig leuk en succesvol initiatief welke volgend jaar zeker zal worden uitgebreid. Met dank aan de reinigingsdienst Oost.

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.