Nieuws

Toneel in De Lokatie

Verbond tegen de Liefde in coproductie met Over het IJ Festival

We zijn op een niet aardse plek, - noem het de hemel -, waar Engel zich staande houdt tussen de verloren zielen en de ontzielde spullen. Ontnuchterd door de komst van de ijskonijnen deelt ze met ons haar zorgen en dromen en gaat op zoek naar de verloren en vergeten verhalen van De Rommel Hemel. De Rommel Hemel speelt in kringloopwinkel De Lokatie en vertelt de (levens) verhalen van de bewoners van Amsterdam – Noord. Ontroerende en verborgen verhalen in een levend decor van fascinerende snuisterijen. De Rommel Hemel is een beeldende, absurde en poëtische voorstelling over het heden en verleden van de spullen en het simpel weg geluk van de zon die doorbreekt of een vers kopje thee. Tijdens de voorstelling een mooie lamp of een schattig tasje gezien? Geen nood, alles is na afloop te koop!

Premiere: vrijdag 3 juli 2009- 19:30 uur

concept en regie Bert Hana spel Linda Savelkouls, Suzanne Bakker, Gerrit Dragt en vele anderen begeleiding Renate Zentschnig dramaturgie Simone Hogendijk

klik hier voor promofilm://http://www.youtube.com/watch?v=5OH40P3SiFI

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.