Nieuws

Warm welkom en Kioskkrant

WARM WELKOM IN DE BANNE

Afgelopen zes weken (vanaf 3 mei tot en met 15 juni) hebben verschillende buurtbewoners, jong en oud onder leiding van Sandra Claesen in de kleurenstraat kiosk gewerkt aan een serie aaibare en kleurrijke knuffelkussens.

Met oude dekens, (veelal gedoneerd door de Lokatie en oude buurtbewoners) resten garens en kussenvulling is er zeer divers werk ontstaan.  Je kon je kussen versieren met knoopjes, kraaltjes borduursels en gehaakte bloemetjes. 

Komende vrijdag is de laatste dag en zijn vanaf drie uur, onder het genot van een hapje en een drankje, alle kunstwerken te bewonderen.  Daarna verhuizen de kussens naar de etalage van de Bibliotheek in het Banne winkelcentrum en zijn ze te zien tot en met 30 juni. 

 

DE KIOSKKRANT

Wees welkom in de kiosk en werk mee aan de eerste De Banne KIOSKKRANT!
Vanaf 19 juni strijkt de redactie van De Banne Kioskkrant neeer in de Kleurenstraatkiosk. Hoofdredactuer Annemarie Amsingh is nieuwsgierig naar kleurrijke verhalen uit de Banne. Wie of wat fleurt jouw leven in  jouw buurt op.

Vertel, schrijf, teken of verbeeld jouw verhaal in de kiosk en lees dit terug in de eerste, exclusieve editie van de Banne Kioskkrant.