Over ons

De Lokatie Inside

Kringloopbedrijf De Lokatie is een Sociale Firma.

Om een kleine inkijk te geven in wat onze organisatie allemaal doet en bijdraagt aan de Stad hebben we een korte bedrijfsfilm laten maken.

Werkgelegenheid; van vrijwilliger of dagbesteding tot en met verschillende soorten betaalde banen voor mensen die moeilijk op een  reguliere wijze aan een baan kunnen komen.

Hergebruik; Meer dan 950.000 kilo aan materiaal gaan wij in 2019 verwerken. Het hergebruik percentage zal boven de 80 % komen te liggen. Meer dan 475.000 kilo aan producthergebruik.

Sociale contacten; Voor veel van onze medewerkers maar ook voor sommige kopende klanten, is de winkel een sociale ontmoetingsplek.

Armoede bestrijding; Klanten met een Stadspas krijgen 25 % korting op hun aankopen. Ook heeft De Lokatie een aantrekkelijke spaarregeling die bij een volle spaarkaart €.5,-- aan korting geeft bij een volgende aankoop.

Upcyclen; De lokatie is bezig met verschillende partners te onderzoeken op welke wijze er meer uit de afvalstromen kan worden gehaald

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.