Over ons

Distelweg Heropend door Vliegenthart

Na de zeer succesvolle verbouwing vorig jaar van het filiaal aan de 1e Oosterparkstraat 236 in Oost, gaan we nu ook de alweer 10 jaar “oude”winkel in Noord aan de Distelweg 85 grondig verbouwen.

Noord wordt steeds hipper, het bezoekersaantal neemt toe. Uit een klantenonderzoek is gebleken dat onze klanten niet alleen uit Amsterdammers bestaat maar dat wij ook een sterke regionale functie hebben. Daarnaast stijgt het aanbod aan goederen en is de huidige winkel te klein geworden om alle goederen goed te kunnen etaleren. We hebben daarom het plan gemaakt om de winkelvloeroppervlakte te verdubbelen van 1000 M2 naar 2000 M2.

Voor de winkelinrichting hebben we net zoals in Oost weer gekozen voor de kleuren die het Rijksmuseum ontwikkelde voor haar expositiezalen. De winkel zal er avontuurlijk uit gaan zien, er komen 3 stijlkamers waar op inspirerende wijze de meubels en goederen zullen worden uitgestald.
Door de uitbreiding kunnen we veel meer meubels etaleren en zal het aanbod en daarbij de keuzemogelijkheid voor onze klanten enorm toenemen.
Om toegankelijk te zijn voor al onze klanten hebben we een personenlift laten plaatsen. Winkelen in Noord wordt hierdoor nog leuker en dat doen we samen met onze partners in de winkel Koffie op Lokatie (de heerlijkste koffie en broodjes in Noord) en Log in (de beste 2e hands computerwinkel).

 

Op maandag 30 januari 2017 heeft wethouder Arjan Vliegenthart de vernieuwde  vestiging Distelweg 85 feestelijk heropend.

Daarnaast heeft hij aan De Lokatie het zojuist verworven Keurmerk Kringloopbedrijven uitgereikt.

 

Dit alles hadden we nooit kunnen doen zonder de steun van Stichting Doen, het VSB Fonds en het fonds Dichter bij huis. Waarvoor heel veel dank.