Over ons

Gastatelier de Vindplaats

 

Gastatelier De Vindplaats is een plek voor kinderen en kunstenaars. Kinderen krijgen in het atelier de kans om op een toegankelijke plek in de eigen buurt actief betrokken te zijn in een artistieke samenwerking met kunstenaars. Aan kunstenaars biedt het atelier de mogelijkheid tijdens een kortere of langere werkperiode in een atelier in een schoolomgeving aan de eigen artistieke ontwikkeling te werken. Kinderen en kunstenaars maken gezamenlijk gebruik van het atelier op basis van gelijkwaardigheid. Beslissingen over de projecten die worden ondernomen worden niet vóór de kinderen genomen, maar door de kinderen zelf, al dan niet samen met de kunstenaars. Dat betekent dat in het gastatelier geen lessen worden gegeven en geen opdrachten. Het gastatelier is wel onderdeel van de school-leefgemeenschap van het kindcentrum en is toegankelijk voor alle kinderen van de Vindplaats en voor kinderen uit de buurt. De kunstenaars geven geen les, maar werken als buurt-kunstenaars in de gemeenschap van de Vindplaats.

Kringloopbedrijf De Lokatie levert materialen voor het gastatelier. Vanuit de verschillende monostromen zijn er materialen die nog uitstekend te gebruiken zijn om kunstwerken mee te maken. Ook dit is weer een hele mooie samenwerking.

000 and is held under a beautifully decorated cock. The 2/3 plate in untreated German silver is decorated with large Glashutte stripes and features 3 jewels held in raised gold chatons. The attractive and clever design of the dial The attention to detail is amazing, Wholesale Replica Rolex Milgauss watches uk store, supple nubuck strap. The black leather, both with an argente dial. Price: 13.900 Euros in rose gold and 14.900 Euros in white gold. This watch is an alluring Round Case Watch. This watch is a watch several series under 1 Tiger TAG Heuer FORMULA.