Over ons

Jaarverslag 2021

Al 25 jaar is De Lokatie een veilige plek waar kwetsbare mensen werken en deel uitmaken van het maatschappelijk leven. Aan een aantal samenwerkingsrelaties hebben we gevraagd ons te vertellen wat ze aan De Lokatie waarderen. Dat is een warm bad voor ons geworden.

In het jubileumboek zijn mooie gesprekken opgenomen met diverse partners. We zijn hen dankbaar voor de complimenten en lovende woorden. We zijn trots op de band die we hebben met onze partners en op onze bijdrage aan duurzaamheid en aan de circulaire economie in Amsterdam. Maar we zijn vooral ook trots op al die medewerkers die dag in dag uit, jarenlang bij ons werken en hun bijdrage leveren aan de ontwikkeling en de eigenheid van De Lokatie.

Het jubileumboek is te koop voor €.24,99 en te bestellen via online@delokatie.org

We staan de komende periode voor grote uitdagingen bij De Lokatie. De stijgende prijzen in het vastgoed en de gentrificatie in Amsterdam maken het voor een sociale firma als De Lokatie lastig betaalbare huisvesting op een geschikte plek te vinden. Daarbij is de hulp en steun van onze partners, het stadsdeel en de centrale stad onontbeerlijk. Maar we kijken naar de verbinding die De Lokatie heeft op verschillende plaatsen in de stadsdelen Noord en Oost dan zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Download hier het jaarverslag »